DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


Tuhan Jagakan Dia ♥
08 May 2012 | 11:08 PM | 0 comments

Tuhan jagakan dia
Dia kekasih ku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Heloo hai . Kami sedih . Cinta kami sakit :'/ Dia ada kat wad sekarang . Dah wapa hari dah dia kat sana . Kami sedih kami taboleh buad apa-2 untuk dia . Boleh bagi dia happy jea tapi dia happy kea ? Hmm . Kami kejam , jahat , selfish , suma ada ! Masa dia sakit kami boleh cari pasai ngan dia . Marah dia . Lepastu sakit dia jadi makin terukk sampai kena oprate . Rasa bersalah gilaa-9 la . Im sorryyyyyyyyyyyyyyy . Huuuu . Tapi sekarang kami dengan dia dah okayy :) Doktor kata dia ambek masa 3 bulan untuk sembuh betoi-2 . Kami risauu sangat-2 . Dia selalu ngadu 'Sakitt..' Hemm nak nangis . Kami nak pi tengok diaa . Nak pi nak pi ! Herh . Ampa , cepat la sehat eh . Boleh mai sekolah so nanti boleh tengok muka kami . Haaa , hehe . Jangan lupa makan ubat tau :) Kami sayang hampa . Aceh , hihik . Kami doa ampa cepat sembuh eh . Nurse-2 kat sana tolong jaga dia untuk kami tauu :( Nak pi study . Wish me luck fer exam ya sayangg . Kbai . *Flying kiss


Bila kau senyum , ku gembira
Bila kau sedih , ku menangis .

COLDEST | HOTTEST