DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


Kena terjah
31 December 2011 | 12:54 PM | 0 comments


Hello Hai :DD Kena terjah ? Wahh , artiskah aku ? Haha puh-lease lah . Tak-2 . Tadi my BFF datang rumah . Sape lagik Ucuk aka Baha :D Dah la aku dengan baru bangun tidor nd tak mandi lagik . Hakhak . Bangun-2 aku main laptop dalam bilik . Tetiba ibu ketuk pintu nd said Adibah , kengkawan hang mai nehh . Aku pown pelik ah . Sapa ea tetiba jea nehh . Selalunya kalau ada kawan aku nak mai , mesti bagitau dulu . Aku dengan malasnya , aku tanya Siapakah ? Patu ibu cakap Mai la tengok sapaa :) Lagi ea aku gerun nak keluar . Muahahah :D Keluar-2 , mula-2 aku tak nampak sangat sapadia . Besa la , mata bawu bangun tidur . Tengok-2 , ceit ! Geram betol . Dea mai ngan kawan dea naek moto :O Dea yang bawak pelak tuh . Dasyat tol . Aku dok malu tutup muka baru bangun neh :'> Depa jahat ! Then sembang tak dan 5 minit pong , dea nak balek sudah :( Alorr . Patu salam-2 nd dea balek . Bye baha , Thanks la coz datang . Sampai mak aku takdan buat ayaq hang balek dah . Jimat air rumah aku . Hahaha *jkjk . Dah la mai dari jauh . Lain kali minum lah dulu yaww :D

Koang perasan tak ? Aku sebot diri aku , 'aku' sekarang kan ? Hemm :/ Why why ? Sebabb bila aku dah start tulis aku masa post haritu tu tu , aku rasa cam best la pulakk . Aku rasa BEBAS nak taip apa pown . Kalau aku sebot 'kite' , aku tulis pown bajet ayu la siket right ? *mang aku ayu pown . Okayy perasan disitu . Abaikan :D Then bila aku tulis 'kite' , automatis lah dalam post tu aku cakap Keyyel :D Rite ? Takot ada orang tak suka pulak then cakap aku tak sedar diri :) *padahai belambak dah post cakap kitekite . Whateva ! Hahaha :) Ok lah . Malam satgi pulakk noh . Buat post untuk Tahun Baru . Kbye :D


COLDEST | HOTTEST