DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


happy :)
11 December 2011 | 3:13 AM | 0 comments


ahhh happy ! haha . yeye jea minah neh . tiba-2 dok happy-2 . happy syok seniri . kuikui . kite tabole tido gi la tah sebab ape . sebab happy sangat kod :DD haa tengok senyum sampai ke mate dah . hohoh . bile aa my big bro nak balek sehh . kelua umah tak reti ingat nak balek . puii ! watpa tunggu dea ? hemm sebab ape eh ? huhu nak mintak kedit singgit . huhu da kong . sian kan kan :( sobsob . tah la dea bagi kea tk :/ kadang-2 kedekut siket , yelaa . masing-2 ade gepren boypren . wuhuhu tapi bila mase ade duit . cer anta request RM1 PLEASE , dea topap sepuloh bagi you . huhuh time ade duet laa --' cess !

act , kite tenga koling sumone neh . *curi pinjam phone adek . tapi tak bangun pelakk dea :) dok tutt tutt . tutt tutt . biase ah budak mude zaman sekarang neh , phone tu olwes silent bcoz olwes nak text . kan kan ? *ish-3 ta sedar diri aku pown budak zaman laa . kahkah . eii tape lah . nanti aku reka khas untuk gf/bf diluar sane untuk kol mase tengah malam . dea bole set pakai phone dea nd bile kol phone soang gi tu akan bunyi oiii bangun lah oii ! tapi sehari boleh due kali jea . yela , sume bnde ade kelemahan dea . *woa tinggi nya imaginasi aku . mesti ramai yang setuju kan :P hihikk .

k lah sebelom saye mengakhiri post saye pada kali ini . *acewah ! saye nak bagitahu semue oang . i want to tell the world ! yang saye dah taknak jadi penakut ! saye kuat . deeba . fighting ! kite tabole takut dengan manusia sesekali pown ! takut dekat ALLAH jea . Allah will always by my side :) mulut manusie memang kite tabole nak katop dah . kite perlu kuat ! chaiyok-2 . dalam kurungan , aih tetibe jadi saye pelak . tutop kurungan . jyeah lepas ni datang lah walaupon ribut , tsunami , taufan nd so on . walau dilanda ribut ku sanggup kerna ku mahu ! *berdua bersatu by forteen . tetibe . hekhek yg sebenonyer tadi kite dapat kaunseling . *yaww kaunseling lah sangat . he sebab tu laa kuat semacam . bea lah kite teros cemnih . kan ? papon oang nak buat , just cakap MOJ . kihkih . to kawan-2 saye mintak maaf kalau saye ade buat salah . kadang-2 saye tatawu nd awak tolong lah bagitahu kay . *ikhlas dari hati yang suci dan murni . guna lah safi rania gold . okay tak lawak pown . nd ade gi ade gi . bisik siket . *tite hepi oo ayini . hihikk . k lah , daa sume . nyte sume . nyte junpyo . love sume . love junpyo . anyong !

patah tumbuh , hilang berganti . *wink-2

COLDEST | HOTTEST