DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


hang tolonglah .
11 December 2011 | 1:54 AM | 0 comments
ATTENTION

tapaya nak tuutt sini tuutt sana kat belog aku la kan . egt tak suka sangat belog aku ni . tapi amek taw gila bila aku hupdate . ehh ada jugak manusia macam tu dalam dunia neh - -' mai nak abaq siket , blog i bole detect la sapa yg jejak kaki kat sini even hang bukak pakai fb pown . *woa dasyat kan . yea memang . nd i know you la . okay stop , aku tak mau cari pasal dah . sebab kengkadang benda kecik bole jadi besar . fikiran manusia pown laen-2 . dah la aku tengah celaru . pliss la jangan tambah . aku merayu kat hang ni tau ark .
sekian tima kasih .

COLDEST | HOTTEST