DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


Alhamdulillah :)
23 December 2011 | 7:09 PM | 0 comments


haii , assalammualaikum :) kite da amek result da . memang happy sangat even tak dapat strait . theee :D kite dapat  8a 1b . syukurr . ape yg B ? hahax . B tu bahase omputeh lorr . selame ni buat post speaking bole jea kan ? --' maybe mat salleh yang mark papaer kite tu . keje nak perfect jea . haihh *aku tamak kan ? na buad macam mane . tade rezeki nak dapat strait A . tapi tak puas aty laa sebab trial haritu BI dapat A . patu dah yakin sangat , tak pulon la BI betol-2 . dok pulon mnde laen . last-2 yg pulon A , BI dapat B . hemm :/ malas la nak buad semak semula :) egt nak redha jea lah . sebab trial haritu pown atas pagar jea :P

result taon neh memang gempak gile . *aku dah agak dah :P kite dengar-2 doang cakap 9A 52 oang , 8A 39 oang . hem campor-2 dah 90 kan ? 3 per 4 form 3 kod :) so taon depan 90 oang naek pentas lah ! ;) jenoh doang nak panggil name sampai 90 . woa ! hahax . tahniah yea kawan-2 . ni sume berkat usaha nd doa kita suma nd cikgu-2 yg sungguh-2 sangat untuk tahun nehh :) tahun depan nampaknyee lagi pulon la cikgu-2 kan . *mampuss la koang . hahax ! nd tak rugi buat ops gemilang awal-2 , tak rugi pegy dewan setengah jam awal , tak rugi photostat kertas banyak-2 , tak rugi buad bace yasin hari-2 sebabbb sume da dapat hasil dea ! yeay ! untuk kawan-2 yg kena kick tuu cube-2 ah buad rayuan . tp mungkin susah sebab ramai sgt yang dapat 9A . alaa cikgu , takde budak baru tahun depan pown tape lahh :/ nd yg dapat sbp , rugi kan kalu koang tak pegi . tp pkir-2 lah ye . sekolah game tetap yg terbaek okayy !

ya sudah lah . banyak sangat kite membebel :) hahah . kbye :*


TERIMA KASIH CIKGU :D

COLDEST | HOTTEST