DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


new look :)
27 November 2011 | 5:05 PM | 0 comments


assalammualaikum .
see my blog ? change rite . emm act , ta secantek mane p0wn . but seriesly kite jadi jemu gilak dengan blog lame tuu . hmm :( sbb tu la . habes yang lame . sume k0d da dipadam :) oke tak yang baru nehh ? emm tadi ade 0ang tu cakap , yang lame cantek lagi . wekk bea la . i suke ini jugakk . huahua :) sekarang ade kat kampung , pangk0r island ! da balek kampung ade pulak internet . kat uma r0sakk . sebab tuu 5 ary ta 0n the line :) mintak-2 aa dah okayy ken . es0k bawu balek uma :) petang ni nak pergi pantai . mandi laut ~ nak ek0d ? jum-2 . hehe .

tadi kite makan siput :) banyakk . sedapp ohh . macam-2 jenis ade :) tak beli , kutip sendiri tawu . heheh . k lah . no idea ! nak siap-2 mandi laut . kbyebye :*

COLDEST | HOTTEST