DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


Unprivate Anymore
21 November 2011 | 3:59 AM | 0 comments

haiyy :) blog ni da ta private daa . aritu saje gedikk-2 private japp c0z nak buat tab menu tu . semak aa kalau kite ni edit . hehe :) sekarang da siapp . amacam oke tak ? tak kan . FINE --' da nak dekat puk0l 4 da . sekarang selaluuu tido lewat . bukan nak tid0 lewat tapi da ta ngantokk . hm :)

camne eh nak buat belog kite senang mas0k dalam google search tu ? sehari kite cari . jumpe tu jumpe aa but susa . banyak jumpe bahase ind0n jea .ahah :) ta faham . sape-2 yang pandai share la eh . bagi link kea . tau tau ? ngee . k0ang dapat tak duit seratus tuu $$ . HAHA . dapat ? tak dapat gi mintak sekarang ! huuhu . nak gune untuk ape eh ? beli beg sek0la mahal . yuhuu suke-2 . tak pun gi joli cuti ni :D tapi  kite anak yang baik , cewah :) kite bagi kat mommy . hmm *kena mintak . hohoh . tape , kalau nak gi mane-2 bole mintak balek .

cane kite bole dapat duit tu ? ye la kan . kite en tak gi sek0la :P haa khamis kite g skul laa . duit punye pasal :) *mata duitan $_$ gip0n nak jumpe kawan-2 . kan cuti lame . alolo :)

k lah , tataw nak tulis pe dah . kbye .
see ya !

COLDEST | HOTTEST