DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


freedom (!)
16 October 2011 | 9:12 PM | 0 comments
hye all :)
lame da kan kite tk update . ngee . punyee aa malas :P no idea laa . em freedom ? hehe PMR da abess deh ! bes bes . tapi ta0n ni kureng siket laa . sebabb ta0n sebel0m ny b0le jha balek tw0s umah . kenape ta0n ny ta bole pulakk . grr ! sedih sedih . dah la d0k ostel p0wn kene gi prep macam biase . ee bengang aa . bukanye bole wat ape p0wn at kelas tuhh :/ haiya !

betol la ape oang cakap . pmr lagi senang dari trial . *senang la sangat :P tapi s0alan pai trial lagi senang dari pmr :( tapi bole jawab jugak laa :) geo & sejarah best . frst time bole jawab . hahax ! tak0d aa nak gi amek result nt . tak0d lari taget . redha jea la kn kn :)

nak twu tak ? kite beli f0n baruu :) biase jea . f0n sony ericsson hazel . nak tengok ?



comel tk ? sebijik macam ni . f0n lame da ny . sekarang kalau kat kedai dalam 4 ratus lebey jea :)

emmmmm bole tk bagi idea nak wtpe pas pmr ny . b0ink aa :/ kawan kawan sume pakat pegang novel . my mom p0wn bagi cadangan bace novel jugak tapiii kite tak minat la novel novel ni . siriesss ~ hm nak pegi jalan jalan ! tapi ayah keje . yg laen sekolah lagi . *macam aku da abes sekolah pulak HAHA . yelaa kite s0ang jea yg cuti p0wn . nak hangout ngan kawan kawan tapi disebabkan ta0n ny ade unadeng-2 baru tu , taley jugak laa . akhir ta0n laa nampaknye . bored ! sabtu depan 29102011 ade lawatan sekolah . gi penang jea . bole laaa :) janji gi ngan kawan kawan kn . ta sabar gak . pastu kite rancang nak gi lawatan gn sek0lah baling . gi genting ! bes bes :) tapi tah la jadi ke tk :/ wait n see . kalaw jadi bulan 11 ni la . d0a bagi jadi tw . he he :D

k lah . tataw nak tulis ape dah . d0a kite dapat 9A tw pmr ni ! aminnn ~

nota special : epy belated bufdayy to my bestfriend >> shamsul ariff !

COLDEST | HOTTEST