DeebaLifeIsAStory
FOLLOW | DASHBOARD

About Cupcakes Entries


sukan day ! ole ole ole .
24 June 2011 | 12:22 AM | 0 comments
well hello world :)
ngee .. kite nak cite pasal hari sukan at skul . besss . meriah gak laa taon ni . tapi cam biase aa kite tak mas0k punye . HEHE . tak reti lari laa . jalan p0wn cam katun . ngehngeh :) nak lontaq pluru , berat sangat . tehee . jadi pom pom girl jea la . ha-ha-ha ! *sampai nak tekeluar anak tekak :P sebab sume umah sukan kite sokong . he . actually kite uma hijo . mesti aa sokong hijau . sokong nad , kylah :) hijauhijau ! patu sokong gak deena , ecah , una , alin , baha , toad . sapa gi eh . aaa tu jea k0d . tebaek dari ladang ah . tk sangka plak banyak gak atlit kawankawan kite nih :) hihii . sukan pempuan umah biru paling banyak mata . hijau no 2 . diikuti oleh merah . cewah . n kuning :) ape yg bes eh . emm tade k0d . biasebiase . abes puk0l 6 lebey . patuu lawan lari balek ostel pulokk . kite antara yang berjaya mendapat shower ! hoho . laju ark ? -__-'

sok tuu plakk sukan laki . w0o lagi semangat nak pi sorak ! haha ada kea pat0t meah ni . tapa la . pi punya la awai . tudiaa dia cakap kedah dah . hehe . biaq la . pi awai borink siot ! oang tk stat gi p0wn . huhh . tunggupunyatunggu stat daa . hee . dengan hegehnya sokong aa . 100 m . 200 m . tang 200 tuu semangat aa . huhu :) taniah syg . egt tk dapat . dapat gak gangsa , cayalah . gudgud . ni syg lebeh nih . haha :D patuu 400 , 1500 . ta bes hat tuu . ngehngeh . patu semangat balek for 4 by 1 n 4 by 4 ! sorak aa . kuningkuning ! hehe . di atas jasa sorakan kite ni en . duadua emas k0d . hoho . my syg jadi runner terakhir . w0o banglabangla . iloveyou lah . nak tw ark , masa dok syok sokong tuu en . ada laa probs siket . ada laa makhl0k allah yang dengki ni en . sedapp jea dea kutok oang . d0k ajuk ajuk pa tatw . eii panasspanasss . taw la jeles . da jeles tuu sengap daa aa ! kan da kenaaa . padat punyaa . amek ! huhu . sape terase padan muke ! ngee :)

patu penutupp :( cam bes jea teng0k oang dapat pingat . wuu nak jugak :( olahragawati p2 dapat kat form2 . uma  biruu . dea tiga mas . suma acara lontarlontar . kuat ng0h tangan dea . tumb0k 0ang melambong paa . hee . fer p1 lak dapat kat kak diha tasya . wuhuu hijauuuuu :) taniahtaniah . dapat 2 emas 1 gangsa k0d . olahragawan lak dapat kat zahir L2 , izzudin L1 . duadua kuning :) patu en umah hijau dapat num 1 sukantara laki n num 2 sukantara pempuan :) && markah keseluruhan tempat petama dapat kat uma biruu :) second hijau :) third kuning :) n the last merah :) wuu taniah tuk umah kuning sebab tak jadi no last beturut turut . hehe :) jgn maraa aaa . ni sebab 4 by 1 ngan 4 by 4 tuu aa . tehee . pelasan :P abesabes tuu balek ostel aa . sampaisampai teng0k my dady da tunggu depan pintu pagaq . semangat eh . n ter0s amek bag n g0 back ! hee . sampai laa sikalang . fuhh abeh daa . penat eh taip . nak p taip folio sej pulak ni . papai u all . enjoy !


p/s : tadak kalerkaler coz malas nak buat . tobat boink tengok . hehe . bawah ni kaler p0wn jadi la ye ye ? hee nytesss dear ~

COLDEST | HOTTEST